De MiniBrew is een automatische thuisbrouwerij met wifi.

 

Heel hipster hoor, dat thuis brouwen van je eigen biertje. Maar het blijkt nogal wat tijd en energie te kosten. Zorgvuldig zoeken naar de juiste ingrediënten, alles hyper hygienisch aanpakken, en dan moet je er ook nog weken op wachten. Dat kan slimmer, dachten Bart van de Kooij en Ko Hendriks.

 

 

Minibrew is een automatische brouwerij voor thuis. Daarmee brouw je in maar 5 dagen tijd je eigen biertje. In een app kies je of je een pils, IPA, of weet ik wat wil brouwen waarna de daarvoor benodigde ingrediënten vanzelf opgestuurd worden. De verse hop, mout en gist prop je in de machine, die er overigens met zijn koperen vat indrukwekkend uit zal zien op je tafel. En nou komt het, de MiniBrew heeft wifi. De app coacht je bij wat je moet doen, en daarvoor hoef je niet eens van de bank te komen. Ook laat hij real time zien wat er in je vat gebeurt.

 

Je eigen brouwerijtje is in de voorverkoop voor 999 euro. Maar biedt wel 30 dagen bedenktijd voor je hem terug naar Utrecht moet sturen. Dat is genoeg tijd voor 6 maal 5 liter zelfgebrouwen bier. Iets om met het studentenhuis te kopen?

 

Iets anders om je eerste salaris aan uit te geven?

Bekijk deze tips

 

Bron