Graag stellen we Carin-Ann aan je voor: zij is sinds september werkzaam bij GreenGenius als Coach. Ze gaat zich met name bezighouden met de intensieve persoonlijke begeleiding van onze Geniussen. Een echte aanwinst voor het team!

 

Carin-Ann is een gezellige, 31-jarige enthousiasteling die graag met iedereen een praatje maakt. Ze omschrijft zichzelf daarom als een sociaal persoon die ook graag een lach op ieders gezicht tovert. Daarnaast is ze erg sportief en heeft ze een aantal jaar op hoog niveau gehockeyd. Mede doordat ze is opgegroeid met drie oudere broers is ze niet op haar mondje gevallen en staat ze stevig in haar schoenen.

Toen ze haar gymnasiumdiploma had behaald ging ze een jaar naar Spanje om daar te hockeyen. Eenmaal teruggekeerd begon ze aan haar bachelor studie Psychologie om vervolgens nog haar master Arbeids-organisatiepsychologie te behalen in 2013. Maar voor leergierige Carin-Ann was dat nog niet genoeg en ze ging hierna nog voor haar post-master Sportpsychologie in Amsterdam wonen en werken.

Tijdens haar studiejaren heeft Carin-Ann altijd gewerkt. Na haar bijbaan als barvrouw ging ze aan het werk in de begeleiding van probleemgezinnen en -kinderen. Vervolgens heeft ze naast haar opleiding ook gewerkt als financieel medewerkster. Helaas was er weinig werk te vinden als sportpsychologe en daarom pakte Carin-Ann de kans aan om aan de slag te gaan bij een advocatenkantoor waar ze uiteindelijk kon doorgroeien naar een HR-functie.

Door haar opleidingen en diverse werkervaring heeft Carin-Ann veel praktische en theoretische mensenkennis. Haar kennis mag ze nu bij GreenGenius in de praktijk gaan brengen door aan de slag te gaan als Coach. Ze is erg blij met deze kans en weet zeker dat het goed bij haar past: “In mijn top vijf talenten staat ‘WOO’ op nummer één. Dat betekent dat ik er erg blij van word om nieuwe mensen te ontmoeten en een goede connectie met hen te maken. Daarnaast is positivisme ook één van mijn talenten en ik kijk ernaar uit om dit te kunnen gebruiken tijdens het coachen van onze Geniussen.”

Carin-Ann krijgt in haar functie bij GreenGenius alle ruimte om, naast zichzelf en de Geniussen, ook onze jonge organisatie door te ontwikkelen. Wij zijn erg blij met haar als nieuwe collega en we wensen haar veel succes!

 

Ontmoet ook onze talentconsultant Jasper