Als onderdeel van het driejarige GreenGeniustraject bieden we onze Geniussen een eigen leaseauto aan: de GreenGenius MINI Cooper. Dit doen we om hen op de vlakken van woon-werkverkeer en aanschaf en onderhoud van een auto geheel te ontzorgen. Wij vinden namelijk dat onze Geniussen de rust en zekerheid verdienen om zich volledig te kunnen storten op hun eigen ontwikkeling en carrière.

 

Op 24 augustus jl. werden acht nieuwe GreenGenius MINI Coopers uitgereikt aan onze collega’s. Een mooie gelegenheid om nog eens stil te staan bij onze beweegredenen. Daarom maakten we er een feestelijk moment van waarbij de directrice van GreenGenius, Miranda Nouwen, in een speech deze overtuigingen nogmaals kon uitdragen. Daarnaast wenste ze hen uiteraard veel plezier en veilige kilometers toe in hun gloednieuwe auto’s.

Op onze groene MINI’s staat de slogan afgebeeld: Discover, Develop & Design Your Career. Deze slogan omarmt het gehele GreenGeniusconcept, en daarmee ook de auto:

 

Discover

Onze MINI Cooper is niet alleen beschikbaar voor woon-werkverkeer, maar onze Geniussen mogen er ook hun privé kilometers in rijden. ‘Discover’ staat daarom gelijk aan het ontdekken van de wereld, waarbij de MINI zelf het reis-aspect mogelijk maakt.

Develop

In 1959 kreeg Sir Alec Issigonis de vraag een auto te ontwerpen die zuinig, compact en goedkoop was én plaats bood aan vier personen. Op een servetje tekende hij z’n ontwerp voor de eerste MINI Cooper. De rest is geschiedenis. Tegenwoordig heeft de MINI Cooper zoveel moderne technologie in zich dat je bijna vergeet dat je in een auto rijdt met zo’n rijke geschiedenis, die zich zo heeft doorontwikkeld.

Design

Deze term omarmt het uiterlijk van de GreenGenius auto. Eén van de redenen waarom wij voor een MINI Cooper hebben gekozen is het mooie uiterlijk van de auto. Verder zijn ze allemaal dezelfde kleur groen en hebben ze dezelfde belettering wat zorgt voor een stukje visuele herkenbaarheid.

 

Een andere reden waarom wij voor de MINI Cooper gekozen hebben is het feit dat deze auto’s in Nederland gefabriceerd worden. Daardoor stimuleert GreenGenius de Nederlandse economie.

Een leuke feature die we hebben aangebracht in de GreenGenius auto’s, is een systeem wat bijhoudt hoe milieuvriendelijk de bestuurder rijdt. Om zuinig rijgedrag te stimuleren, hebben we er een spelelement in aangebracht waardoor de Geniussen ieder een score krijgen op het gebied van milieuvriendelijk rijden.

 

Lees meer over GreenGenius