We hadden het grootste vertrouwen in onze GreenGeniussen toen we ze de Escape Room in lieten gaan op de GreenGeniusdag van november, want what’s in a name? Het team werkte geweldig samen en haalde het beste in elkaar naar boven, waardoor ze ruim voor tijd konden ontsnappen uit deze kelders aan de Oude Gracht Utrecht.

 

Teambuilding, ontwikkeling en uitwisselen van ervaringen staan centraal tijdens de maandelijkse GreenGeniusdagen. Eenmaal per maand nodigen we iedereen uit voor een dagvullend programma, zo ook op woensdag 8 november. 

 

Een training over time management nam een groot deel van de middag in beslag. Hoe kun je beter plannen en prioriteren? Hoe creëer je rust in jezelf om je werk zo goed en prettig mogelijk te doen? Er vallen al te veel hoog opgeleiden techneuten uit met een burn out, we willen uiteraard niet dat dit ook met onze GreenGeniussen gebeurt.

 

Aangezien er vier nieuwe GreenGeniussen zijn aangenomen, was er ’s middags ook ruimte voor een ronde tafel gesprek waar het uitwisselen van ervaringen centraal stond. Waar kom jij je bed voor uit? Hoe ziet jouw ideale baan eruit? Waar krijg jij nu echt energie van? En wat is jouw passie? De een heeft thuis een doos staan waar een 3D printer van kan worden gebouwd. De ander brouwt zelf bier. De derde heeft een gezonde verslaving: zoveel mogelijk reizen, omdat je dan echt jezelf leert kennen. De vierde volgt intensief het nieuws en de (lokale) politiek. 

 

Geheel in stijl – work hard play hard – sloten we dag af met een borrel. 

Lees ook:  GreenGeniusdag mei 2018