Voor wie Earth day gemist heeft is er dinsdag 25 april nog een kans op de Green Square van de High Tech Campus.

Op dinsdag 25 april kun je rond lunchtijd op de High Tech Campus in Eindhoven even bijtanken op de ecomarkt Green Square. Tussen 11:30 en 13:30 uur kun je naar hartelust je maag en brein vullen bij stands en restaurants met biologische lunch. Er zijn stands die je de toekomst op het gebied van sport en gezondheid laten zien. Het nieuwste voor je smart home. Of test de diverse e-bikes en milieuvriendelijke auto’s. Het kan allemaal op de Earth Day in Eindhoven. 

Hoe groen is de High Tech Campus eigenlijk?

Waar houden al die mensen die naast jou werken zich mee bezig? Diverse bedrijven op de High Tech Campus vertellen over de innovatieve projecten en producten waar zij aan werken. NXP presenteert het project Internet of Foods waarmee het bedrijf de Smart farming markt bedient. Het eerste slot dat zelf energie opwekt is op de stand van iLOQ te zien. Niet toevallig werkt deze technologie via een NFC-chip van buurman NXP. Wie weet tref jij een buur waar jouw project verder mee komt en de wereld beter maakt.

NXP organiseert deze feel good markt om mens en bedrijf keuzes voor een duurzame wereld te bieden. Van elektrisch fietsen naar je werk, via biologisch lunchen tot innovatieve projecten zoals de iLOQ energieopwekkende sleutel die om je heen bedacht worden.