Doen wat je leuk vindt, goed kunt en het beste in je naar boven haalt. War fare, Mario Kart of  James Bond GoldenEye, kunnen dat zomaar zijn. Dat vinden wij bij GreenGenius in elk geval wel. Mede daarom organiseerden we samen met het Eindhovens Studenten Corps een Gameavond. Voor, tussen en na het gamen konden we ‘levellen’ over wat deze studenten later in hun werk willen vinden. De meesten bleken nog geen idee te hebben en dat begrijpen wij maar al te goed.

 

Eigenlijk verwoordde een van de deelnemers het ’t beste: Naar mijn mening is dit het nieuwe werken, de toekomst. Tegenwoordig hebben wij geen 25 jarig jubileum meer bij een werkgever. Wij werken niet van negen tot vijf en wij weten niet direct wat we willen gaan doen wanneer we aan een studie beginnen. Op de Universiteit hebben wij bijna geen contact met het bedrijfsleven, waardoor ik geen idee heb welke mogelijkheden ik allemaal heb. Maar mensen verwachten wel dat wij dit weten, wanneer we afgestudeerd zijn. Ik ben blij om te horen dat dit niet hoeft. Dat ik gewoon de kans krijg om mij te gaan oriënteren.

 

Lees ook over de mentale en fysieke uitdaging tijdens de GreenGeniusdagen:

GreenGeniusdag 23-3-18