In deze tijd van het jaar, zo rond september, zijn de meeste scholen weer begonnen en heeft iedereen de vakantiemodus afgesloten. Dit is ook de tijd van het jaar waarin starters actief op zoek gaan naar een baan. Na het afstuderen hebben zij vaak nog even de welverdiende rust genomen voordat ze zich in hun carrière zouden gaan storten. Herkenbaar?

 

Zo ja, dan herken je waarschijnlijk ook wel het gevoel wanneer je planning niet helemaal overeenkomt met de realiteit…

Bij GreenGenius zien we dit heel vaak: tijdens de hectiek van het afstuderen hebben starters geen tijd gehad om uitgebreid na te denken over de eerste stappen die ze gaan nemen in hun carrière. Na het afstuderen nemen ze een rustperiode waarin ze kunnen bijkomen en nadenken over wat ze willen gaan doen qua werk. De planning was om na deze korte rustperiode vol aan de slag te gaan met hun carrière-plan-van-aanpak.

Maar vaak blijkt dat wel wat lastiger dan gedacht. Er zijn zoveel mogelijkheden waardoor het lastig is om je carrièrepad uit te stippelen. Want waar begin je eigenlijk? Hoe weet je voor welk bedrijf je graag wilt werken? Waar ben je goed in? Wat vind jij leuk en waar haal jij voldoening uit?

 

Jobhoppen onder vast contract

Als jij ook worstelt met deze vragen, biedt GreenGenius jou de uitkomst! In ons driejarige traject helpen wij jou met het maken van een solide kickstart in jouw carrière.

Je krijgt de kans om jezelf beter te leren kennen door o.a. de verschillende talent- en persoonlijkheidsassesments die wij met je afleggen. Je gaat bij drie opdrachtgevers in drie verschillende functies aan de slag en je doorloopt een parallel ontwikkelingstraject.

We ontzorgen je geheel omdat wij voor jou op zoek gaan naar dié perfecte opdrachten. Daarbij bieden we je een vast contract en een gave leaseauto.

 

Meer weten?

Lees meer over GreenGenius