Er zijn verschillende stappen die een GreenGenius-to-be doorloopt, voordat hij of zij onderdeel uitmaakt van ons jonge en ambitieuze team. Om je hier inzicht in te geven, lichten we de verschillende stappen toe in dit artikel.

 

Waarschijnlijk heb je al wat rondgekeken op onze website of ben je enigszins bekend met ons concept, voordat je op dit artikel hebt geklikt. Mocht je interesse hebben om een GreenGenius te worden, dan doorloop je onderstaande stappen.

Heb je interesse, maar studeer je momenteel nog? Dan kan je je inschrijven voor de Talentpool, om op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen en mee te kunnen doen met exclusieve acties voor onze potentiële GreenGenius-to-be’s.

Wat gebeurt er na het driejarige traject?

Na drie jaar, drie verschillende opdrachten en een hoop levenservaring rijker, zijn wij er zeker van dat je een solide kickstart hebt gemaakt in jouw carrière. Jouw persoonlijke groei heeft een enorme boost gekregen en jij hebt de juiste werkervaring en kennis vergaard om te weten wat jouw droombaan is. Wie weet was één van je opdrachtgevers in de afgelopen drie jaar wel perfect voor jou! Wat je ook wil, je bent vrij om te kiezen. Je staat bij ons onder vast contract, dus je valt niet in een gat. Wij kunnen je na afloop helpen om door te stromen naar jouw droombaan voor langere termijn. Wil je dit liever zelfstandig doen? Geen probleem, het is geheel aan jou.

 

Beschrijf jouw situatie