Comfortabel: bij Hut huur je een compleet ingericht appartement met technologie en service. Leven als een expat in je eigen stad.

 

Veel luxer en luier kan het niet: bij Hut huur je een compleet ingericht appartement inclusief technologie en diensten. De bewoners van de Plug&Play appartementen kunnen hun smarthome en leefgemakken aansturen met de HUT-app, waarin je ook pakketdienst, ontbijtservice, wasserij, kleermaker, fietsen en sportschool kunt bestellen. Wil je meer, dan app je Frank, een soort butler die alles regelt wat je wenst. Er is een gezamenlijke lobby op de begane grond waar je andere hutbewoners kunt ontmoeten, of even kunt werken.

HUT’s komen in vier formaten: eenpersoons appartementen zoals de HUT Cute (40-50m2) en HUT compact (50-70m2). Voor twee personen is er appartement HUT Big (65-85m2) en HUT Super (85-115m2). Ze zijn ingericht in hotelwaardige stijl met custom-made keuken en kasten door design-duo Prast&Hooft (Herman Prast en lokale architectuur-beroemdheid Ronald Hooft). De door hen gebruikte goodies zijn bijvoorbeeld een Smeg-koelkast, keukenspulletjes van het Japanse Muji, smarthome-apparaten, regendouche en Apple TV. De eerste Hut-appartementen bevinden zich in drie appartementencomplexen in het centrum van Amsterdam; aan de Beursstraat, de Warmoesstraat en de Spuistraat.

Klinkt heel New Yorks, zo’n door een interieurarchitect ontworpen appartement waar je iemand kunt huren om je plantjes water te geven en je pakketje in de entree voor je klaar staat. Zelf hoef je alleen nog maar in te trekken en een automatische overschrijving voor de huur in te stellen. De Plug&Play appartementen zijn vanaf september 2017 te huur voor een prijs vanaf 1450 euro per maand.

 

 

Kan het niet gek genoeg voor jou? Wellicht huur jij in de toekomst wel een  Buitenaards appartement

 

Bron