Sinds 3 april is Jasper Pijnenburg (29) aangesloten bij het GreenGeniusteam. Hij gaat zich bezighouden met het spotten van nieuwe GreenGeniussen. Daarnaast gaat hij gedragsanalyses uitvoeren en legt hij de focus op talentontwikkeling om het maximale uit de Geniussen te halen. Welkom Jasper!

 

Na zijn studie Management, Economie en Recht in Den Bosch, ging Jasper naar de Tilburgse Universiteit. Daar heeft hij zijn Master diploma behaald in Human Recource Studies. Tijdens en na zijn studie heeft hij zich veel beziggehouden met zijn passie voor muziek: samen met een vriend produceerde hij muziek en trad op tijdens evenementen. Momenteel staat Jasper in zijn vrije tijd regelmatig op het voetbalveld of in de sportschool. Ook gaat hij graag met vrienden een hapje of een drankje pakken in de stad.

 

Jasper heeft in zijn werkverleden als HR assistent bij Post NL gewerkt en heeft een recruitmentfunctie vervuld bij een uitzendbureau. Hij wilde graag doorgroeien en stelde zich daarom open voor een nieuwe uitdaging. “Bij een uitzendbureau dien je iedereen te plaatsen die zich aanmeldt. Daarbij houd je je tevens veel bezig met commercieel werk. Bij GreenGenius vind ik het leuk dat we meerdere gesprekken voeren met starters om te kijken of er een wederzijdse klik is en of drijfveren aansluiten bij de gedachtegang. Het is minder commercieel en veel meer mensgericht werk.”

 

“Als afgestudeerde techneut heb je een legio aan mogelijkheden. Je ziet door de bomen het bos soms niet meer. GreenGenius biedt hen de kans om in drie jaar tijd voor zichzelf te ontdekken wat ze leuk vinden en waar ze hun talenten kunnen inzetten. Daarnaast kan ik me voorstellen dat er een grote groep young professionals is die na hun studie graag snel willen settelen en bijvoorbeeld een huis willen kopen. Bij GreenGenius krijgen ze een vast contract en een leaseauto. De combinatie van de flexibiliteit, comfort en de zekerheid die GreenGenius ze geeft, biedt hen de mogelijkheid om op professioneel én privévlak te bouwen.”

 

“Na het eerste gesprek dat ik bij GreenGenius had gevoerd, was ik al om. Ik werd meteen enthousiast over het concept. In mijn functie krijg ik veel verantwoordelijkheid, wordt ik geacht mee te denken over bedrijfsprocessen, mag ik aan campusrecruitment doen en krijg ik een duidelijke rol in een relatief klein team. Dit is heel anders dan het werk dat ik voorheen deed en het spreekt me enorm aan.”

 

Jasper heeft onze talententest afgenomen, net als alle andere GreenGeniussen. Daaruit bleek dat hij veel waarde hecht aan individualisering: dat houdt in dat hij interesse heeft in de unieke kwaliteiten van ieder mens. Tevens bleek uit de test dat Jasper erg actiegericht is ingesteld, dat hij eenvoudig contact legt met nieuwe mensen en dat hij een groot verantwoordelijkheidsbesef heeft. Deze talenten kan Jasper goed inzetten in zijn functie als Talentspotter bij GreenGenius. Wij zijn blij met zijn komst en wensen hem veel succes!

 

Ontmoet ook Xian Yi