Labfresh van de Nederlandse Lotte Vink is het bestbetaalde crowdfunding project van Nederland ooit. Dit is waarom.

 

Een overhemd dat niet stinkt en niet vlekt. Hoe ideaal zou dat zijn. Nooit meer zorgen over geurtjes bij een vergadering aan het einde van een verhitte dag. En die kop thee die je over je mouw keilde is ook geen probleem. “De overhemden overleven zelfs een glas rode wijn”, zegt Lotte Vink die samen met Kasper Brandi het merk Labfresh opzette.

 

 

Want waarom kan zoiets basaals als een overhemd niet zo van net zo’n fantastisch innovatief textiel gemaakt worden als sportkleding? Dus behandelen ze de katoen waar de overhemden van gemaakt wordt met zogenaamde INDUO technologie waardoor vloeistoffen en bacteriën niet in de stof kunnen gaan zitten.

 

Dat high tech smart fabric shirt ziet er vervolgens niet uit alsof je rechtstreeks uit de zwerfsportwinkel komt. Labfresh biedt juist minimalistisch Scandinavisch design zodat je overhemd jaren stijlvol blijft. Met 109 euro is het overhemd niet goedkoop, maar een schijntje voor het voorkomen van een vlek tijdens je sollicitatiegesprek. Mocht je de baan krijgen, dan kun je uitbreiden met een vlekvrije das in 5 kleuren en een paar anti-stinksokken.

 

Lees ook: dit algoritme shirt past je perfect!

 

Bron