Een GreenGenius ontwikkelt zich drie jaar lang in het GreenGenius programma. Onder leiding van een coach wordt er ieder jaar een POP-plan opgesteld. Vervolgens kan de GreenGenius in de drie trimesters erna trainingen, cursussen en workshops volgen, geheel naar eigen keuze en inzicht, om zijn kennis, vaardigheden en persoonlijk leiderschap verder te ontwikkelen.

 

Iedere maand komen de GreenGeniussen een dag bij elkaar, in het kader van de GreenGeniusAcademy. Deze dag is bedoeld ter inspiratie, voor kennisvergaring, ontspanning en het bevorderen van de vitaliteit (anders gezegd zijn er bijvoorbeeld inspirerende sprekers en cases, er wordt gezamenlijk gesport, geborreld en gegeten). Daarnaast is het uitdrukkelijk ook bedoeld om ervaringen uit te wisselen. Op deze zogeheten terugkomdagen zullen de persoonlijke coaches van de GreenGeniussen ook deelnemen en is dit de plek voor het maandelijkse persoonlijke coachgesprek. Een tweede coachgesprek vindt ook elke 4-6 weken plaats bij de opdrachtgever waar de GreenGenius werkt.

 

Lees meer over de GreenGeniusAcademy

 

Uiteindelijk gaat het erom deze jonge mensen die aan het begin van hun loopbaan staan, te helpen bij hun eigen ontdekkingstocht. Ze daarbij veel ruimte te bieden zodat ze het ook eens ergens anders gaan zoeken dan dat wat tot nu toe voorhanden lag. GreenGenius biedt daarvoor een veilige omgeving.

 

Benieuwd wat GreenGenius voor jou kan betekenen?

Beschrijf jouw situatie