Even een momentje voor jezelf waar niemand het ziet.

 

Te druk? Even focus nodig? Kleine powernap? Met deze PausePod zet je het kantoor om je heen even uit. Trek je even terug in dit tentje en je komt er als herboren uit.

 

 

Een powernap is goed voor je prestatie.

Net zoals de rokers tijdens de werkdag even 5 minuutjes nemen, zal ook niemand bezwaar hebben tegen jouw powernap als je het bij 10 minuten houdt. Maar waar ga je die ontspanning krijgen, in het rokershok? PausePod is een stijlvol en onopvallend zwart tentje dat precies daarvoor dienst doet. Het is net groot genoeg om ook rechtop in te zitten, voor languit liggen kun je een stukje extra uitrollen.

 

Het tentje is bedacht door een groep vrienden uit het Zweedse Gothenburg. Ook zij vonden het lastig een plek te vinden waar je écht kunt ontspannen. Net zoals je vroeger een tentje bouwde van een deken en de tafel, bedachten zij de PausePod die het licht en overbodige input buiten houdt.

 

PausePod is klein op te vouwen en gemakkelijk mee te nemen. Ook handig als je op een vliegveld moet wachten dus. PausePod zoekt op het moment naar startkapitaal via Kickstarter. Met 80% binnen en nog 2 weken te gaan lijkt het wel tot een daadwerkelijke start te komen.

 

Wil je gewoon werken zonder gestoord te worden?

Lees over de 'niet-storen-knop'

 

Bron