Deze customizable schoenen koop je in twee kleuren en indien nodig in twee maten.

 

Schoenen maken de man. En vind dan maar eens een net paar voor onder een pak wat geen oude lullenschoenen zijn. Freakloset is een schoenmaker die met 3D customization schoenen op maat maakt, en op smaak. De collectie bestaat uit zeven klassieke modellen, die je naar wens kunt ophippen. Andere kleur basis, andere kleur zool, maar vooral de contrasterende kleur hiel maakt de Freakloset herkenbaar.

 

schoenen

Een uitkomst voor wie iets bijzonders zoekt, en vooral voor wie twee afwijkende voeten heeft. Klik uit de vier lage modellen, drie boots en diverse kleuren je favoriete schoen bij elkaar, en daarna kun je de rechterschoen desgewenst een maat groter of kleiner, breder of hoger kiezen.

 

De schoenen worden uit Italiaans kalfsleder in Lissabon gemaakt door de Portugese ontwerpster Joana Lemos. Ze zijn te bestellen vanaf 240 euro. Niet goedkoop, maar net als een goedzittend pak een mooie basis voor je zakelijke outfit.

 

Oh en niet te vergeten: gratis verzending en 15% korting met de kortingscode “MYNEWFREAKS”

Ga naar de website van Freakloset

 

Weten wat je kan combineren met deze schoenen? Bekijk dan ons artikel met kledingtips of dit artikel over een praktisch overhemd dat niet vlekt en/of stinkt!