Pizza, kleding, de nieuwe stofzuiger, alles wordt thuisbezorgd. Waarom dan benzine niet?

 

“Ben iets later, moet nog tanken.” Dat is nu verleden tijd. Onze Nederlandse oliemaatschappij Shell lanceert TapUp, een service die benzine naar je auto brengt. In de app kun je aangeven waar je je auto wil bijtanken. Een soort mini-tankwagen komt dan de benzine naar je toe brengen.

 

Eerste TapUp-test in Rotterdam

Shell start de dienst met een pilot in haar eigen stad Rotterdam. Automobilisten in de wijken Hillegersberg Zuid, Overschie, Terbregge en Park Zestienhoven kunnen de TankUp app al gebruiken. De bezorgingen heeft voldoende brandstof aan boord om de tank van 10 auto’s te vullen. Tanken met TapUp kan ook zonder dat je erbij bent, Shell vraagt klanten om hun tankklepje open te laten staan nadat er is besteld. De brandstofdienst biedt de keus uit Euro 95 en Diesel. Logischerwijs is LPG niet leverbaar, aangezien dit gas niet binnen de bebouwde kom aangeboden mag worden. Het leveren van elektriciteit zou een mooie uitbreiding zijn.

 

Grappig detail: die tankauto vol met benzine rijdt zelf elektrisch. Op zoek naar een elektrische motor? Bekijk dan dit artikel eens.

 

Bron