Sinds 3 april is Xian-Yi Kuo (24) aangesloten bij het GreenGenius team. Zij wordt medeverantwoordelijk voor het spotten van nieuwe GreenGeniussen. Zij gaat zich ook bezighouden met gedragsanalyses en talentontwikkeling om het maximale uit de GreenGeniussen te halen. Een mooie toevoeging aan het team!

 

Xian-Yi uit Waalwijk is een spontane, positieve en welbespraakte jongedame die vol enthousiasme haar nieuwe uitdaging bij GreenGenius aangaat. Ze heeft haar studie HRM aan de Fontys begin 2017 afgerond en heeft daarna een jaar gespendeerd in China. Daar heeft ze op een internationale campus gezeten en in die tijd veel geleerd waardoor ze op zowel persoonlijk als professioneel vlak gegroeid is. In haar privéleven houdt Xian-Yi zich graag bezig met sportieve activiteiten zoals tennis, fitness en bootcamp. Daarnaast speelt ze de elektrische gitaar en spreekt ze graag af met haar vrienden en vriendinnen.

 

Wat Xian-Yi enthousiasmeert in haar nieuwe functie is de gedachtegang en de cultuur van GreenGenius. “Het leukste vind ik dat GreenGenius zich focust op talenten. Er wordt gekeken naar waar iemand in kan uitblinken en daar wordt verder op gebouwd, in plaats van een focus te leggen op mindere eigenschappen om die te ‘verbeteren’. Het is een andere, positieve manier van benaderen die mij erg aanspreekt. Deze betrokkenheid vind ik erg waardevol. Het sluit goed aan bij mijn studie en bij mij als persoon. Ik ben erg flexibel ingesteld en dat past ook bij de mentaliteit van GreenGenius.”

 


“Techneuten hebben na het afronden van hun studie enorm veel mogelijkheden. Ze worden vaak gebeld door organisaties die hen graag in dienst willen nemen. Tegelijkertijd weet de persoon zelf vaak nog niet eens wat ze graag zouden willen doen of waar hun talenten liggen in de praktijk. Bij GreenGenius krijgen ze de ruimte om meerdere werkgevers te leren kennen en meerdere functies uit te proberen. Tegelijkertijd krijgen ze van ons uit intensieve coaching en ligt de focus altijd op hun eigen ontwikkeling. Daarnaast hebben ze ook nog de zekerheid vanuit GreenGenius wanneer het gaat over arbeidsvoorwaarden. Ik zou willen dat er na mijn studie zo’n programma voor mij was.”


 

Net als onze Geniussen, heeft Xian-Yi de talententest gedaan. Haar talenten omvatten empathisch vermogen, saamhorigheidsgevoel en het heden begrijpen door het verleden te bestuderen. Tevens beschikt ze over een groot organisatievermogen, waardoor ze graag uitzoekt hoe met middelen en mogelijkheden een maximale productiviteit bereikt kan worden. Deze talenten kan Xian-Yi optimaal gebruiken in haar vak als Talentspotter en zullen haar helpen om mooie resultaten te behalen. Wij zijn erg blij met onze nieuwe collega en wensen haar veel succes!

 

Bron: Interview met Xian-Yi.